bayarna

Nyårsafton i Cebu

Publicerad 2013-01-02 02:29:00 i Allmänt,

Vi åkte tidigt på morgonen från Santa Fe, först färja till Hagnaya och sedan buss till Cebu. Resan tog ca 6 timmar. Väl framme i Cebu tog vi en taxi till hotellet. Crown Regency Towers. Checkade in samtidigt med en massa koreaner och japaner. De gnällde och var allmänt otrevliga, klagade på än det ena än det andra. Tyvärr är det en allmän uppfattning här att de är otrevliga. Hotellet var iallafall jättefint och hade otroligt mycket aktiviteter. Strosade runt lite i shoppingcenter innan det var dags för att svida om till middagen. Vi åt nyårsbuffe och i den ingick även ett äventyr och tillgång till utsikten på 38 våningen. Jag är så höjdrädd så jag och småpojkarna var och såg en "skräckfilm" i 4D, stolarna hoppade, det sprutade vatten och blåste runt oss. Resten av gänget var modigare, en del åkte i en vagn som gick på en räls utanpå huset, vinklade ut över kanten på 38 våningen... Och de andra gick skywalk på en bana runt hotellet på 37 våningen...
12-slaget firades i Skybaren och det var otroligt häftigt att se all fyrverkeri ovanifrån! Precis på 12 slaget avfyrade även hotellet en massiv fyrverkerisats från taket! Har aldrig sett så mkt fyrverkeri, det fullkomligt blixtrade överallt.
Tyvärr har de också tigrar, leoparder och ormar som man kan fota sig med, tigrarna såg alldeles drogade ut där de låg på bänkarna. Man blir både ledsen och väldigt illa berörd av detta!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela