bayarna

Längtar till stugan...

Publicerad 2012-03-14 20:29:52 i Allmänt,

Midsommar 2011, min fina syster och fina svåger!
Ett skepp kommer lastat...

Bara någon månad kvar nu till vi kan sjösätta båten och åka ut till paradiset!

Jaktträning i vårväder!

Publicerad 2012-03-04 15:57:04 i Allmänt,

Vilket härligt vårväder det har varit i helgen! Igår tog jag och Meya en skidtur ner mot fjärden, skaren bar och solen gassade. Videkissarna hade krupit fram från sin vintervila och vi bara njöt av att våren nu är här. Sen grillade vi mackor på grillen ute på gårdsplanen. Meya fyllde 2 år och firades av Kaxa med en liten puss..(höglöpande...)
Nästa vårtecken, planeringsfest inför årets cykelfest, god mat och trevligt sällskap, mycket skratt och till slut även en planering! Årets tema blir Beach 2012...oj oj...

Idag har jag och Meya tränat med vår jaktträningsgrupp, tränade först lydnad, fotgående med störningar och inkallningar med störning. Efter det delade vi in oss i par. Ewa och Cider fick vara med oss. Vi tränade utskick och sidodirigeringar. Jag är jättenöjd med Meyas insatts, hon är fokuserad och inväntar min signal innan hon sticker i full fart, snabbt gripande och lika snabb ingång. Nästa övning var en markering med skott samt ett linjetag åt andra hållet. Eftersom Meya alltid fått vara passiv vid skott tidigare fick Cider börja, men hon tände till ordentligt och blev väl het...Får fortsätta träna passivitet vid skott... Linjetaget gick bra även om det var lite läskigt att Mia och Elvis stod längre in på stigen, men hon löste uppgiften efter lite stöttning.
En toppendag helt enkelt med underbart väder!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela