bayarna

Sommarbilder....

Publicerad 2010-07-28 23:24:16 i Allmänt,

Har ju inte så lång semester i sommar eftersom jag var ledig så mycket i våras, men desto mera får man njuta av de dagarna som man har!

Någon vecka innan jag fick semester var vi på jobbet utbjudna till Lenas fina stuga på Fårskäret, där fick vi underbart god mat och hade det väldigt trevligt.


Lena och Signild


Sanna


IngaBritt


Lena fick en fin present av oss...


Efter maten tog vi en promenad i omgivningarna, här är vi nere vid havet.


Meya var väldigt skeptisk mot havet, vågorna såg riktigt otäcka ut tyckte hon...


Sen var vi Åsele (Yxsjö) över marknaden, hundarna busade runt i torpet men det var så mycket mygg att det inte gick att sitta ute...


Ibland blev det lite vilopaus...Vi ska ha samma pinne att tugga på...


Väl hemma hade vi besök...Meya var väldigt skeptisk mot denna konstiga varelse.Våran sommarstugejakt förde oss en dag till Järnäsklubb, vi tittade på två stugor, tyvärr besvikelse bägge.
Men vi passade på att åka ut till hamncafet och åt en hel fantastisk laxtallrik!Suveränt gott! Rekommenderas varmt.Per njuter!

Efter lunchen åkte vi till Anna och Anders härliga ö utanför Nordmaling, Anders hämtade oss vid kajen och styrde sedan båten tryggt till Nabbskäret.

Eftermiddagen tillbringades med kaffe/bullar och sen grillmiddag!
Meya var med och hade en härlig dag med Winnie som trots att hon är 11 år orkade härja med odågan hela eftermiddagen, hon lärde henne att hoppa från klipporna och äta döda spigg...En blöt WinnieMeya på väg mot nya bus....Annas kök!

Köksrenovering!

Publicerad 2010-07-28 22:59:25 i Allmänt,

Än en gång har vi gett oss i kast med att bygga om i köket, förhoppningsvis den sista gången i detta hus...


Så här såg det ut när vi hade rivit det gamla köket, hade tur och fick iväg det efter någon dags annonsering.vi hade inte loppis i vardagsrummet men alla prytlar fick flytta in...Kaklet borta och det nya golvet snart på plats!


Per monterar för glatta livet!Tyvärr så var det en skada på en av luckorna, IKEA skickar nya men det tar ngn vecka...

Fortsättning följer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela