bayarna

Första helgen på Persskär!

Publicerad 2010-09-12 20:35:17 i Allmänt,

Så var det äntligen dags att få tillbringa en hel helg på ön. Åkte ut efter middagen på fredagkväll, jag, Per, Jesper och Meya. Linnea och Sirius stannade hemma i Stöcke eftersom Linnea skulle jobba på dansskolan på lördagen och hon ville ha sällskap hemma på fredagnatt. Tror inte Sirius protesterade, ryktas om att han fick sova i sängen...=)
Per klippte gräs, jag skurade ur skåp och bar porslin, Jesper kopplade in TV:n och sen var han nöjd med sin insats...

På lördagmorgon var den en väldig dimma, man såg inte mer än någon meter framför sig. Men lagom till att syster med barn anlände till Norrbyn sprack det upp och sedan blev det en hel fantastiskt vacker dag. Jag och Ullis bar möbler hit och dit, hittade finurliga bord i boden. Ett soffbord som kunde förvandlas till ett matbord, ett vitrinskåp till den lilla skänken osv. Min syster är så duktig på att se vad som passar och hur det ska bli, jag saknar helt den egenskapen...

Hon tog också en hel del kort som jag fått ta del av, alla kort nedan är tagna av Ulrika Norlin:Jesper fick äran att köra moster och kusinerna över havet.Kusinmys på bryggan!Vackert!Emil provar fiskelyckan vid den östra bryggan.
Blev dock inget annat än bottennapp som Jesper fick hoppa i vattnet för att ta lös...SolnedgångenMyshörnan på altanenVäntar på efterrätten =)

Söndagen var tyvärr inte lika fin, vi packade ihop tidigt och åkte hem till Stöcke redan vid 10-tiden, men även här väntade jobb med fogning av kakel, tvätt osv.... Konstigt att ingen varit här och fixat det medans vi njöt i stugan. ;-)


MEYA BIR PÅ SSRK´S VÄNNÄS UTSTÄLLNING!

Publicerad 2010-09-06 21:24:05 i Allmänt,

Är så stolt över lilla Meyas utställningsresultat i helgen! Snälla Lena (chefen) tog med Meya till utställningen när jag själv var i Stockholm och sprang tjejmilen. Men som hon sa "så hade även slaven en slav" och matten till Meyas fina bror ställde lilla damen i ringen!Nina och Meya

StilstudieDomare: Ragnild Uhlin "Kennel Almanza"Alla bilder har jag fått av Lena Hägglund. Tack för dem!

Meyas fina kritik:
Mkt tilltalande tik med vackra linjer och härlig attityd och viftande svans. Mkt vackert feminimt huvud, trevligt uttryck. Lång torr välansatt hals. Korrekta vinklar. Passande benstomme. Välkroppad. Bra bakställ. Pararella drivande rörelser. Med utmärkt resning. Utmärkt päls och temperament.

BIR valpklass 2, BIS-3!


Själv var jag ju som sagt och sprang tjejmilen, sprang och sprang... jag sprang/gick om vartannat.
Var förkyld och väldigt otränad, det fanns ingen ork! Men jag tog mig runt på 78 minuter, och då var jag på toan också efter vägen...=)
Men det var en mycket trevlig helg med trevligt sällskap och mycket skratt!
Vi hann shoppa både inne i stan och på IKEA i Barkaby, så mycket att jag höll på få övervikt trots att jag åkte med nästan tom resväska ner.... Men det var mkt som jag ville köpa till stugan från IKEA när jag ändå var där!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela