bayarna

Påsken 2011

Publicerad 2011-04-25 21:04:49 i Allmänt,

Äntligen är det bart i skog och mark, vilket egentligen är tidigare än vanligt. Vilken påsk det har varit! Varmt och strålande sol hela helgen.
Det har varit en intensiv påsk, långfredagen var vi på IKEA i Sundsvall för att inhandla div möbler till stugan. Kom hem med en bäddsoffa som mor & far skänkt oss, en stor garderob, ett vitt slagbord m.m. Släpvagnen var överfull...
Nu gäller det bara att få ut allt och för att det ska lyckas måste isen lämna viken där båten ska i...Vi var ut till Norrbyn på torsdag kväll men där låg isen tjock.

Meya fick en ulven Ruben från IKEA, den är hon så stolt över...


På lördag var det 24 + moms kalas i Ansmark då Lena N firade sin födelsedag, jättetrevlig fest med supergod mat och trevligt sällskap!

Söndagen blev i lugnets tecken, kratta lite på gården, sola och njuta av våren!

I kväll har jag, Lina och Erica tränat apportering i Bussjö, Meya var jätteduktig och markerade bra och var snabb ut och tillbaka. Lite bus första hämtningen men sen tog hon sig mer och mer. Sista blev riktigt klockren! Hon är så duktig min lilla goding. Och det är ju så underbart att det är ljust ute så länge och att kvällarna blir längre!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela