bayarna

Boracay

Publicerad 2012-12-16 09:55:50 i Allmänt,

Andra dagen på Boracay, vi landade i Caticlan tidigt på morgonen den 15/12. Flög 05.30 från Manila, tog en timme till Caticlan. Ett litet flygplan och en ännu mindre flygplats. Planet hann precis bromsa in innan landningsbanan tog slut. Ankomsthallen och bagagebandet var i samma lilla rum, och efter alla andra fått sitt bagage inser vi att vårat är borta! Kvar i Manilla... Efter anmälan och papperskrivande tar vi oss med hjälp av en lokal guide till båten som kör oss över till Boracay. Guiden följer oss även till hotellet och vi har sån tur att vi får ett rum direkt fast kl bara är 07.30. Äter frukost och hinner bara gå upp på rummet så sitter Björn med familj i receptionen och väntar på oss.
Vi går en sväng för att köpa några shorts och en bikini till L, jag hade ju shoppat en på Arlanda som jag hade i handbagaget!
Sjukt billigt, shorts 40-50 kr och bikinin gick på 70 kr.
Strosade runt ett tag innan vi gick tillbaka på hotellet. L mådde inge vidare, ont i halsen och väldigt seg hosta. Hon sov en stund och det försökte även vi andra göra.
Sen var det dags för en sen lunch med Björn och pojkarna.
L hade nu så ont i halsen att hon inte kunde prata... Har ju med mig antibiotika hemifrån, så L får ta en kur. Hittade även ett apotek som sålde strepsil för 90 öre st.
Åter till hotellet och sen gick vi i säng, kl 18.00 sov vi alla...
Väldigt livat på utanför hotellet inatt, men man var så trött att man bara noterade det. Sov till 06.00 imorse, 12 timmar! Så sen var vi pigga allihopa, även L mådde mkt bättre.

Idag har vi mest legat på stranden, jag, Per och Jesper tog 1 timmes massage, jag och Linnea gjorde även pedikyr. 1500 peso, 300 kr för allihopa. Bibbi tyckte det var dyrt med pedikyren, på hennes ö kostar det bara 30 peso, 5 kr...
Efter att ha lunchat lite och badat lite till återvände vi till hotellet, jag och L till poolen, där vi badade, drack mangoshake och läste. Per och Jesper gick till frissan där J klippte sig och rakade sig, 70 peso för en klippning, 12 kr...

Nu ska vi snart träffa B m fam för middag.

Kommentarer

Postat av: Systeryster

Publicerad 2012-12-16 14:46:07

Ser underbart ut!

Postat av: HASE

Publicerad 2012-12-16 19:58:31

Underbart, njut varje minuten.Vi har det bra här med massor av snö :)

Postat av: Helena

Publicerad 2012-12-18 11:15:30

Varför köpte du bikini i Stockholm?

Svar: Hittade en jag ville ha :-))
bayarna.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela