bayarna

Side 13/9

Publicerad 2011-09-13 17:16:26 i Allmänt,

Dagarna går fort fast man inte gör något! Vi badar, solar, promenerar längst stranden och framförallt njuter av att vara lediga! Jag har snart läst ut alla 5 böckerna jag hade med mig och Per har börjat på en tredje, vilket är rekord!

På en av promenaderna hittade vi en lång brygga där man kunde relaxa ett tag i vita soffor.

Har också kunnat konstatera att våran del av stranden är bland den bästa, åt bägge andra hållen blir det stenigare och kortare strandremsa. Men det är rätt trångt ute till havs…

Rätt skönt att ligga vid poolen, där är det inte samma huggsexa om solstolarna utan man hittar alltid en även om man inte klivit upp kl 07 för att reservera en...
Eftersom det bara är några hundra meter till havet kan man ha en stol vid poolen och sedan gå ner till havet och bada när man har lust.

I söndags kväll åt vi vår “a la carte” middag, på den italienska restaurangen, det var en 4 rätters middag som var väldigt god, med ett gott vitt vin till. Kan säga att vi rullade ut därifrån =)

Annars är det jättebra mat här, ska man klaga på nått så är det väl frukosten, den är väldigt tyskinspirerad med mkt korv och dyl. Har så svårt för att äta sådant utomlands, det har en konstig färg… Men yoghurt och frukt går utmärkt! Och så lyxar man till det med en crossaint med nutella…

Till lunch är det oftast pasta el lättare rätter, med färsk frukt till efterrätt.
Sen vid 16 är det dags för fika…bakelser av diverse sorter och kaffe. Sen är det lite vila innan middagen serveras och även där finns det efterrätter…

Vi har varit in till Side varje kväll och shoppat men det är inte så billigt som det var för 10 år sedan, och det kanske är lika bra för resväskorna är redan proppfulla.
En kväll passade Per på att klippa sig, och då plockade jag ögonbrynen, de har en rolig teknik här nere, de drar bort dem med en tråd! Gjorde inte lika ont som med pincett! Blev snyggt resultat, har aldrig haft så välansade ögonbryn. På Per vaxade de öronen, var visst som en igelkott som kom ut....=) Plockade ögonbryn och klippte näshår....Han blev så snygg så!

Ikväll ska jag hämta ut skinnjackan som jag låtit sy upp, blir spännande och se hur den blev, tänk om jag inte tycker om den….

Annars är det bara vi och ett par till som är svenskar här, mest tyskar men också holländare, engelsmän, norskar och danskar. Det svenska paret åkte med samma flyg som oss och ska vara här i 2 veckor. Trevligt att ha någon att surra med!

Nä, nu är det dags att gå ta en drink före middagen… “Sex on the sand” smakar väldigt bra, Per han kör med “Tom Collins”…=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela