bayarna

Koh Lanta

Publicerad 2010-04-10 12:21:02 i Allmänt,

Så har vi lämnat Koh Mook för att utforska Koh Lanta istället. Blev lite besviken först på resorten som var lite sämre än där vi bott tidigare men det blir nog helt ok här på Good Days Lanta.
Vi kommer ju inte vara här så mycket, imorgon tar vi en snorklingstur till Koh Rok och vi ska även åka till Phi Phi. 4 nätter har vi bokat här och denna gång delar vi en stor familje bungalow hela familjen, vi har 2 sovrum och 2 toa med dusch. Hittade dock en död kackerlacka på ena toan…..
Stranden här är inte lika fin som de vi varit på tidigare men så är ju Koh Lipe och Koh Mook kända för sina fina stränder.  I kväll ska vi åka in till “stan” Saladan och äta middag och  shoppa lite. Vi börjar vara i stort behov av mera solskyddsmedel och lite kläder =)
Här har vi trådlöst internet så nu kommer det lite bilder från dessa dagar!Bundhaya resort Koh Lipe, kritvit sand och underbart bad.
Jesper snorklar..


För att se mera bilder gå in på www.liinneea.devote.se eller www.molawe.blogspot.com också, det verkar gå så långsamt att ladda upp bilder på denna blogg och varje minut kostar....Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela