bayarna

Ao Nang

Publicerad 2010-04-18 16:50:55 i Allmänt,

Nu har vi tillbringat vår första natt på ett hotell, hitintills har vi bara bott i mysiga bungalows. Det är en väldigt fin pool här och fräscht hotell. Första dagen vi var här så simmade vi runt i poolen och plötsligt hörde vi; "här kommer Per Bay simmande", det visade sig att det var en gammal gymnasiekompis till Per som var här med sin familj. Världen är rätt liten ibland!

Stranden här är inge vidare så vi tog en longtailboat till Railey beach där vi tillbringade dagen.
Ao Nang är en rätt stimmig plats att vara på, inte som vi har haft det tidigare. I kväll fick Linneorna bestämma vart vi skulle äta och då blev det grillbuffé och sedan kaffe/choklad på Starbucks =) Första goda kaffet sen vi kom hit.

Det är en allmän oro runt bland olika nationaliteter, ska vi ta oss hem eller inte....
Vi har kollat med Thai air och vi har våra platser garanterade om flyget går den 22/4 vilket vi verkligen hoppas på! Om inte ställs vi på väntelistan och då kan det bli flera dagar senare.... Hotellet som vi ska bo på i Bangkok (Narai) har rum så vi kan förlänga vårt boende om det blir nödvändigt. Det är lugnt runt det området i Bangkok, demonstrationerna är inte i det området så det är lugnt!
Morgondagen ska vi tillbringas vid poolen fram till 17-tiden då vi åker buss till flygplatsen. Flyget går 19.00 till BKK.
Ser fram emot MBK och shopping!






Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela