bayarna

Första helgen på Persskär!

Publicerad 2010-09-12 20:35:17 i Allmänt,

Så var det äntligen dags att få tillbringa en hel helg på ön. Åkte ut efter middagen på fredagkväll, jag, Per, Jesper och Meya. Linnea och Sirius stannade hemma i Stöcke eftersom Linnea skulle jobba på dansskolan på lördagen och hon ville ha sällskap hemma på fredagnatt. Tror inte Sirius protesterade, ryktas om att han fick sova i sängen...=)
Per klippte gräs, jag skurade ur skåp och bar porslin, Jesper kopplade in TV:n och sen var han nöjd med sin insats...

På lördagmorgon var den en väldig dimma, man såg inte mer än någon meter framför sig. Men lagom till att syster med barn anlände till Norrbyn sprack det upp och sedan blev det en hel fantastiskt vacker dag. Jag och Ullis bar möbler hit och dit, hittade finurliga bord i boden. Ett soffbord som kunde förvandlas till ett matbord, ett vitrinskåp till den lilla skänken osv. Min syster är så duktig på att se vad som passar och hur det ska bli, jag saknar helt den egenskapen...

Hon tog också en hel del kort som jag fått ta del av, alla kort nedan är tagna av Ulrika Norlin:Jesper fick äran att köra moster och kusinerna över havet.Kusinmys på bryggan!Vackert!Emil provar fiskelyckan vid den östra bryggan.
Blev dock inget annat än bottennapp som Jesper fick hoppa i vattnet för att ta lös...SolnedgångenMyshörnan på altanenVäntar på efterrätten =)

Söndagen var tyvärr inte lika fin, vi packade ihop tidigt och åkte hem till Stöcke redan vid 10-tiden, men även här väntade jobb med fogning av kakel, tvätt osv.... Konstigt att ingen varit här och fixat det medans vi njöt i stugan. ;-)


Kommentarer

Postat av: Annika Wangdell

Publicerad 2010-09-12 21:00:06

Det ser härligt ut på bilderna. Även vi har varit i stugan. Anders och Herman har jagat och jag har mest filurat. Klara kom med buss på lördag em. vilket var roligt att hrla familjen var en sista helg i stugan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela