bayarna

Bara 19 grader....

Publicerad 2010-02-24 20:11:55 i Allmänt,

Har äntligen Kung Bore fått backa?


Kan det vara så att det har vänt, att det inte kommer att bli 33 minusgrader imorgon bitti?

På fredagkväll åker vi till Kittelfjäll, hela "mammagänget" och  2 tappra 17 åringar...=)
På SMHI lovar man sol och 7-8 minus, på YR mulet men med samma gradantal, och då är jag nöjd!

Att vi om drygt en månad ska leva i 40 graders värme känns verkligen overkligt. Tänk att bada i 30 gradigt kristallklart vatten, ligga i skuggan och sippa på en fruktdrink, läsa en bok, lyssna på Ipod, och ta det stora beslutet; var ska vi äta nästa mål.....Och detta i 3 hela veckor!Och nästa vecka är det dags för bebisarna att födas....
Mycket att se fram emot!

Sirius har verkligen påverkats av kastreringen,  han som alltid har ratat maten, äter nu varje mål som om det vore det sista, trots att det "bara" är torrkulor....Nu får vi hellre hålla igen så att han inte blir för tjock.
Lättare att avleda är han också när det gäller andra hanhundar, vissa "hatar" han fortfarande men det går att få honom bryta snabbare nu.
Riktig kastrering blir det i maj när jag har semester och kan vara hemma med honom.

Kommentarer

Postat av: Ulle & Svante

Publicerad 2010-02-25 21:47:59

Haha! Fenomenet med matmonster känner vi igen! Det började redan 5 dagar efter vi hade kastrerat gossen. Faktum är att han blivit ännu lugnare inne, men det är samma fart ute. Hanhundar reagerar han knappt på längre :D Jätteskönt! Hoppas ni får det härligt i Kittelfjäll. Vi drar en långhelg i S-vall i morgon till söndag! Ha det gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela