bayarna

Kooh Mook

Publicerad 2010-04-07 12:46:48 i Allmänt,

Sa har vi lamnat Koh Lipe for att aka speedboat till  Koh Mook. Pa denna o ar det annu lugnare an pa Lipe men det ar  mycket finare resort med jattefina rum till bra pris, vi betalar 2000 TBH per rum och kursen stod i gar i 0.22. Ungefar 440 kr per rum. Mkt bra!
Har finns det aven en sotvatten pool till barnens fortjusan, de har badat hela dagen i den sen vi kom hit.
De har hittat nagra andra svenska barn som de spelar spel och busar runt med.
God mat i restaurangen till valdigt bra priser. Det enda som var dyrt har var att tvatta sa det vantar vi med till Koh Lanta. Vi tvattade pa Koh Lipe, dar de blandade ihop vara klader med en annan familj vilket i slutandan innebar att vi inte behovde betala nagot. Normalt kostar det mellan 60-80 TBH for ett kilo, men har ska de ha betalt styckepris….
Solbrannan har borjat ge med sig men vi tar det lugnt och fortsatter med 50 i solskyddsfaktor. Det ar extremt varmt och valdigt brannande sol. Vi ligger i skuggan under jattelika trad, badar da och da men vattnet ar lika varmt som luften sa det svalkar inte. Men det ar harligt!

I morgon har vi hyrt var sin longtailbat med guide for att ge oss ut pa snorkelaventyr. Stannar till for att ata lunch pa Koh Ngai som har en stor resort. Forhoppningsvis finns det solskyddsmedel att kopa dar da det borjar tryta. Hemma gor man knappt av med en flaska per sommar, har har vi snart gjort slut pa 2.…
Vi har tagit en del massage och  nu i em ar det jag, Mona, Linnea och Linnea som ska ga och bli lite knadade =)
Kvallarna ar valdigt lugna, vi ater middag, strosar lite pa stranden och spelar lite kort. Det blir tidiga kvallar da man ar helt slut pa efter att ha slappat en hel dag i solen ;-)

Vi blir kvar har till den 9/4 och tar da en speedboat till Koh Lanta. Det tar ca 90 min.
Ni kan aven lasa om vara aventyr pa  Fam Westmans blogg: www.molawe.blogspot.com
Vi har aven kopt ett thailandskt telekort numret till den ar:  +66831915352.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela