bayarna

Från MBK i Bangkok till IKEA i Sundsvall...

Publicerad 2010-04-22 18:06:32 i Allmänt,

Så är vi äntligen hemma efter ett dygns resande! Det rådde kaos på flygplatsen i Bangkok, så många människor som skulle med eller väntade på att få flyga hem...
När vi väl kom till Arlanda fick vi besked om att flyget till Umeå var inställd, så vi hyrde en minibuss och körde hem istället.
Tog paus i Sundsvall då barnen var så sugna på svenska köttbullar, och så hann vi ju gå en sväng inne på IKEA för att införskaffa något att sova på till lilla Meya =).
Kom hem till Stöcke vid 17-tiden.
Väl hemma så inser vi att den lilla väskan som vi köpte och fyllde med presenter och mina nyinköpta kläder blev kvar på Arlanda.....Typiskt! Men vi får kontakta dem och hämta ut den senare.

Läser om granat attacken i Bangkok, just den skytrain stationen som det smälldes på åkte vi förbi på väg till MBK....
De hade även spärrat av stationerna fram till MBK, så vi hade nog väldig tur när vi åkte förbi!

Tycker synd om de ca 3000 på Thai´s väntelista som sitter kvar i Bangkok och väntar på att få åka hem, vi hade verkligen tur att det just var det planet som vi var inbokade på som gick!

Kommentarer

Postat av: stina

Publicerad 2010-04-22 19:59:34

Snacka om flax Ni hade!! Såg lite läskigt ut när dom visade reportaget på nyheterna från källaren på Bangkoks flygplats! Tur också att Ni fick tag i en hyrbil, det har inte varit det lättaste de senaste dagarna! Ska bli kul att se Dig igen och höra allt. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela